Home        Vrouwen        Kinderen        Mannen        Accessoires        Overige        Speelgoed        Informatie        Links        Contact
 

Welkom bij BlueButterfly naturals. Op deze website vindt u een selectie van natuurlijke producten uit de Andes en jungle van Peru.

De kleurrijke kleding en accessoires zijn handgemaakt door kleine co÷peraties in Peru. Door producten van deze site te bestellen, steunt u hen.

Alpaca wol heeft unieke eigenschappen: het is licht, zacht, warm en sterk. Bovendien prikt het niet en is het hypo allergeen.

Peru dichtbij… Met een druk op de knop kunt u informatie aanvragen of een product bestellen. PS Bestel snel, de voorraad is vaak uniek!

Ervaar de kleuren van Peru!

 Privacy notice
 
   
 


This privacy notice discloses the privacy practices for www.bluebutterflynaturals.com. This privacy notice applies solely to information collected by this website.

:: Meer informatie?


Verzorging en reiniging van alpaca wol
 
   
 


Alpacawol reinigt zichzelf na het dragen het beste in de frisse lucht. Een dagje buiten hangen is voldoende!

Moet het toch gewassen worden? Lees dan hier enkele tips.

:: Meer informatie?


Bestellen en verzenden? Eenvoudig!
 
   
 


Een product bij Blue Butterfly naturals bestellen kan eenvoudig. U geeft aan het product te willen bestellen en hoort van ons of het product in voorraad is.

Vervolgens maakt u het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) over op het rekeningnummer van Blue Butterfly naturals. Het product wordt dan binnen 5 werkdagen bezorgd.

:: Meer informatie?


Duurzame weefcooperaties nabij Cusco in Peru
 
   
 


Wij werken samen met een non-profit organisatie in Cusco, die negen locale weefcooperaties ondersteunt in de omgeving van Cusco. Vanuit een eeuwenoude traditie worden unieke nieuwe ontwerpen gemaakt. Jonge mensen krijgen een intensieve opleiding, zo wordt duurzame werkgelegenheid gestimuleerd.

:: Meer informatie?


Hypoallergene eigenschappen van alpaca
 
   
 


Alpaca is een superzachte wol die lekker warm is maar niet kriebelt. Alpaca wol heeft natuurlijke eigenschappen die uniek zijn. Het is warm, lichtgewicht, hypoallergeen, ademend en isolerend. Waarom is alpaca zo geschikt voor de menselijke huid?

:: Meer informatie?


Artisians handicrafts
 
   
 


We kopen onze producten momenteel in bij drie cooperaties in het Andes gebergte:

  • enkele kleine groepjes artisians rondom Puno in South Andes, Peru
  • een organisatie van duurzame weefcooperaties rondom Cusco, Peru
  • een familie in de Puno regio

:: Meer informatie? 
 

 

 

 

 

 

 

 


  MENU UITGELICHT  INFORMATIE

::  Home
::  Vrouwen
::  Kinderen
::  Mannen
::  Accessoires
::  Speelgoed
::  Overige
::  Informatie

 

::  Verkoopvoorwaarden
::
 
Co÷peraties Handicrafts
::  Hypoallergene eigenschappen van Alpaca
 

BlueButterfly naturals biedt u op deze website een selectie van natuurlijke producten uit de Andes en jungle van Peru. De kleurrijke kleding en accessoires zijn 100 % handgemaakt door kleine co÷peraties in Peru. Door producten van deze site te bestellen, steunt u hen.

 

 
Realisatie: HPBdesign