Home        Vrouwen        Kinderen        Mannen        Accessoires        Overige        Speelgoed        Informatie        Links        Contact
 

Welkom bij BlueButterfly naturals. Op deze website vindt u een selectie van natuurlijke producten uit de Andes en jungle van Peru.

De kleurrijke kleding en accessoires zijn handgemaakt door kleine coöperaties in Peru. Door producten van deze site te bestellen, steunt u hen.

Alpaca wol heeft unieke eigenschappen: het is licht, zacht, warm en sterk. Bovendien prikt het niet en is het hypo allergeen.

Peru dichtbij… Met een druk op de knop kunt u informatie aanvragen of een product bestellen. PS Bestel snel, de voorraad is vaak uniek!

Ervaar de kleuren van Peru!

 Bestellen en verzenden? Eenvoudig!
 
   
 


Een product bij Blue Butterfly naturals bestellen kan eenvoudig. U geeft aan het product te willen bestellen en hoort van ons of het product in voorraad is.

Vervolgens maakt u het bedrag van het gewenste product samen met de eventuele verzendkosten over op het rekeningnummer van Blue Butterfly naturals. Vermeld bij de omschrijving het productnummer en de kleur en maat.

U ontvangt dan binnen 24 uur een orderbevestiging. Mocht dit niet zo zijn, neem dan contact met ons op.

Afhalen
Al onze producten kunnen ook worden afgehaald na afspraak, in Krimpen aan den IJssel of Kinderdijk. Neem daarvoor even contact met ons op via het contactformulier.

Verzenden
Wij rekenen €1,95 / € 2,50 voor verpakking en verzending (afhankelijk van grootte en gewicht) als het pakje door de brievenbus gaat. Als het pakje niet door de brievenbus past, rekenen we €4,95. Voor Belgie €5,95/ €8,50. U wordt altijd vooraf op de hoogte gesteld van de verzendkosten.

De producten worden dan met de post binnen vijf werkdagen op het door u gewenste adres bezorgd.

Retourneren en verkoopvoorwaarden
Het verpakken en het verzenden gebeurt bij ons met de grootste zorg.

Ondanks onze goede zorgen kunnen er altijd ongewenste zaken buiten onze wil gebeuren. Mocht het product of verpakking beschadigd zijn, of was het misschien niet het gewenste product dan kunt u het altijd terugsturen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze verkoopvoorwaarden.
 
 

 

 

 

 

 

 

 


  MENU UITGELICHT  INFORMATIE

::  Home
::  Vrouwen
::  Kinderen
::  Mannen
::  Accessoires
::  Speelgoed
::  Overige
::  Informatie

 

::  Verkoopvoorwaarden
::
 
Coöperaties Handicrafts
::  Hypoallergene eigenschappen van Alpaca
 

BlueButterfly naturals biedt u op deze website een selectie van natuurlijke producten uit de Andes en jungle van Peru. De kleurrijke kleding en accessoires zijn 100 % handgemaakt door kleine coöperaties in Peru. Door producten van deze site te bestellen, steunt u hen.

 

 
Realisatie: HPBdesign