Home        Vrouwen        Kinderen        Mannen        Accessoires        Overige        Speelgoed        Informatie        Links        Contact
 

Welkom bij BlueButterfly naturals. Op deze website vindt u een selectie van natuurlijke producten uit de Andes en jungle van Peru.

De kleurrijke kleding en accessoires zijn handgemaakt door kleine co÷peraties in Peru. Door producten van deze site te bestellen, steunt u hen.

Alpaca wol heeft unieke eigenschappen: het is licht, zacht, warm en sterk. Bovendien prikt het niet en is het hypo allergeen.

Peru dichtbij… Met een druk op de knop kunt u informatie aanvragen of een product bestellen. PS Bestel snel, de voorraad is vaak uniek!

Ervaar de kleuren van Peru!

 Artisians handicrafts
 
   
 


We kopen onze producten momenteel in enkele groepjes van doorgaans vrouwen, in de region rondom Puno.
Daarnaast kopen we de handgeweven tassen in bij een Peruaanse stichting die is opgericht door een weefster. Deze stichting werkt 100% duurzaam in negen dorpen met weefcommunities nabij Cusco.
Als derde kopen we baby mustjes en slofjes in bij een familie in de Puno regio. Hen steuenen we ook met materieel.

Klik op de links voor meer uitgebreide informatie over wie de producten precies maken, een toelichting op de materialen en de oorsprong van de designs.


Kleine familie groep aan het werk vlakbij Puno, South Andes, Peru.
 
 

 

 

 

 

 

 

 


  MENU UITGELICHT  INFORMATIE

::  Home
::  Vrouwen
::  Kinderen
::  Mannen
::  Accessoires
::  Speelgoed
::  Overige
::  Informatie

 

::  Verkoopvoorwaarden
::
 
Co÷peraties Handicrafts
::  Hypoallergene eigenschappen van Alpaca
 

BlueButterfly naturals biedt u op deze website een selectie van natuurlijke producten uit de Andes en jungle van Peru. De kleurrijke kleding en accessoires zijn 100 % handgemaakt door kleine co÷peraties in Peru. Door producten van deze site te bestellen, steunt u hen.

 

 
Realisatie: HPBdesign